Idén is várják a jelentkezőket a ponthatárok kihirdetéséhez kapcsolódó PONT Ott Parti rendezvényre július 24-én, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

A korábbi évekhez hasonlóan koncertek, érdekes beszélgetések és játékos programok mellett este nyolc után kivetítőkön teszik majd közzé a felvételi ponthatárokat.

Időpont:

2012. július 24., 15 - 22 óráig

Helyszín:

Margitszigeti   Atlétikai Centrum, Budapest

A Nagyszínpadon Odett, a The Immigrants, Lotfi Begi & Walkó Csaba (Compact Disco special DJ set) valamint a 30Y igyekszik oldalni a feszültséget. A ponthatárok kihirdetését egy jelképes gombnyomással indítják el.

Felkészülés a hallgatói létre

A PONT Ott Parti szakmai programjának középpontjában a leendő hallgatók állnak. A „Töltsd hasznosan és tudatosan a hallgatói éveidet!" mottó keretében két helyszínen kerekasztal-beszélgetéseket szerveznek, melyek gyakorlati információkkal, hasznos tanácsokkal szolgálnak a felsőoktatásba felvételt nyert jelentkezőknek arról, mit tehetnek már a tanulmányaik megkezdésekor azért, hogy később a megfelelő szakmai tapasztalattal lépjenek ki a munkaerőpiacra.

A beszélgetésben partnerek többek között a Tempus Közalapítvány, a Magyar Ösztöndíj Bizottság, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, az NCSSZI-Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája.

Sporttal a stressz ellen

A látogatók a rendezvény területén található különböző helyszíneken ringbe szállhatnak a POP Futsal EB, vagy a POP Streetball kupákért, illetve kipróbálhatják magukat a tévéből is ismert egy perces vetélkedőkben. Az aktív sport után, pedig felfrissíthetik frizurájukat és sminküket a Felvi Trend szakembereinek segítségéveé.

A POP Futsal EB-re regisztrálhatnak, a POP Streetball kupáért pedig indulhatnak.

Mindezek mellett pedig különböző felsőoktatási intézmények, valamint civil szervezetek és cégek bemutatkozásával, illetve a felvételi jelentkezést érintő tájékoztatással várják a rendezvényre kilátogató fiatalokat.

További információk és a részletes program a www.felvi.hu/pop2012 oldalon érhető el.

Vidéki helyszínek: Pécs, Szeged, Szolnok