Bemutatkozik a miskolci iroda!

Sziasztok! Baptiszta Beatrix vagyok az Észak- magyarországi régióhoz tartozó Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik projektvezetője. Irodánk a megyeszékhelyen, Miskolc belvárosában található, ahová betérve legtöbbször kolléganőmmel, Garami Brigitta projektvezetővel és jómagammal találkozhattok. A mi feladatunk a ti munkával kapcsolatos elképzeléseitek összehangolása az éppen aktuális lehetőségekkel. Alkalmanként találkozhattok régióvezetőnkkel is, Könyves Viktorral, aki BAZ megyén kívül a hevesi és nógrádi terület koordinálásáért is felel. A csapathoz tartozik még régiónk értékesítője, Csintalan Zsolt, akinek fő feladata minél több és újabb munkalehetőség felkutatása, a fokozatosan bővülő diákigények kielégítése érdekében.

A munka mellett persze fontos a kikapcsolódás is. A város számtalan lehetőséget biztosít. A turisták számára Miskolc legvonzóbb helyei Tapolca, Lillafüred és Felsőhámor.

Tapolcának hatalmas, gyönyörű parkja van csónakázó tóval és a híres és egyedülálló Barlang-fürdővel, Lillafüred és Felsőhámor pedig bájos települések a Bükkben, legismertebb látnivalóik a Palota-szálló, az ország legmagasabb vízesése, a Hámori tó, és az Anna- és István-barlangok.

Híres épületekben sincs hiány, ha csak a Miskolci Nemzeti Színházra vagy a Diósgyőri várra, az Őskohóra vagy az legjelentősebb barokk emlékünkre a Görög Ortodox Templomra gondolunk.

Az aktív diákélet biztosítója a belvárosi szórakozóhelyeken kívül a város egyedülálló egyetemvárosa, ahol a kultúra és sport szerelmesei is megtalálják számukra megfelelő időtöltést.

A város tehát számtalan lehetőséget kínál, mind a szórakozni, mind a dolgozni vágyó fiatalok számára. Utóbbi esetében nekünk is van egy kis részünk:)

Várunk mindenkit szeretettel városunkba, és irodánkba! :)