Milics Mariannának hívnak, egy éve dolgozom a Zala megyei irodában. Irodavezetőm, Vanczák-Szabó Julianna nemrég tért vissza hozzánk kisbabája mellől és vetette bele magát újult erővel a munkával teli hétköznapokba. Vergerné Vincze Csillának köszönhetitek az újabbnál újabb munkalehetőségeket, aki Zala és Vas megye értékesítője. Régióvezetőnkkel, Horváth Imrével ritkábban találkozhattok, mivel három megye dolgait tartja kézben és irányítja. (Nyugat-dunántúli Régió: Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Irodánkat Zalaegerszeg belvárosához közel, mégis kellemes, nyugodt helyen találjátok az Iskola közben, ahová mindig szeretettel várunk Benneteket. Zalaegerszeg egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak. Két folyó összefolyásánál található. Itt láthatjátok a méltán híres Göcseji Falumúzeumot és az Aqua Cityt, ahol egyébként a mi kis fürge diákjaink is sok munkaórát töltöttek nyaranként! ;) De Zalában még két nagyvárosban is szorgoskodnak diákjaink.

Az egyik Keszthely, a Balaton fővárosa. Itteni és a közeli strandjainkon végzett munka mellett számos, egész évben végezhető feladatok közül válogathatnak a diákok. Ha valaki turisztikai célból ellátogat ide, ne hagyja ki a Balaton Múzeumot és a Festetics kastély, hátha összefut egy-két "fürgéssel":) De érdemes "belekóstolni" a Balatoni Borok Házának világába, miután bejárta a Kis-Balaton mesés vidékét.

Végül ne feledkezzünk meg gyönyörű történelmi városunkról, Nagykanizsáról. Népszerű szabadidőpark a Csónakázótó és környezete rengeteg érdeklődőt vonz. Patinás templomai és épületei között sétálva az ember egy kicsit időutazónak is érezheti magát

Összességében Zala megye városai megérnek egy hétvégi kikapcsolódást. Hiszen kit ne csábítana festői dombvidéke, horgászvizei és nemes vadállománya. E mellett múzeumai, műemlék helyei a felfedezés örömét, sokszínű rendezvényei, finom borai és étkei pedig felejthetetlen élményt nyújtanak az itt élőknek és az ide látogatóknak egyaránt.