Blogunkban a Fejér megyei irodát, valamint Székesfehérvárt mutatnánk be Nektek.

Galler Zsuzsannának hívnak, a székesfehérvári irodát vezetem lassan 3 és fél éve. Jelenleg munkátokat segíti még Kovács Barbara projektvezető, őt december óta tudjátok „zaklatni” telefonon és az irodában. Természetesen értékesítő nélkül Nektek kevesebb lehetőségetek lenne megismerkedni a munka világával, ő Fekete Norbert, aki a mi megyénk mellett még Veszprém Megyében is aktívan hajtja fel az izgalmasabbnál izgalmasabb munkákat számotokra.  Kevésbé látható, de annál fontosabb tagja a csapatnak a Régióvezető, mely tisztséget Gelencsér Roland látja el a KDR régióban (Fejér Megye, Veszprém Megye, Komárom-Eszter Megye).

Irodánkat a belváros szélén találjátok a frissen felújított Fő utca végén, a Magyar Király Szállóval szemközti közben, mely a Marosi Arnold névre hallgat, ha erre jártok, ugorjatok be hozzánk! J

Székesfehérvár a királyok városa J hazánk egyik legjelentősebb történelmi múltjával bíró városa, amely egykor királyi székhely és a kora középkorig Magyarország fővárosa volt. Középkori Alba Regia települést Géza fejedelem alapította, majd István királyunknak köszönhetően Fehérvár királyság központi városává lett. István király építette a bazilikát is.

Érdemes turisztikailag is megvizsgálni a települést, hiszen a történelem nem múlt el nyomtalanul. Legjelentősebb látnivalók a Romkert, a Püspöki palota az Országalmával, a Püspöki székesegyház, a Bory-vár  és a Városháza. A város kulturális élete sokszínű, a művelődési házak, színházak és múzeumok egészévben gazdag programsorral várják az érdeklődőket. Majd a fesztiválszezon során jobbnál-jobb szabadtéri programok várják a látogatókat is. Ezek közül kiemelkedő az augusztusban megrendezésre  kerülő Királyi Napok, vagy a populárisabb vonalat képviselő FEZEN Fesztivál.

A város sporttevékenysége is kiemelkedő tekintve a kosárlabdacsapatát, Alba Fehérvár.  A csapat négyszeres magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa győztes, és 2009-ben a Közép-Európai Kosárlabda Ligában (CEBL) is a legjobbnak bizonyult. Ez a győzelem akár történelmi jellegű sikernek is mondható, ugyanis sem előtte, sem azóta nem nyert meg magyar csapat semmilyen nemzetközi kupasorozatot.

Szintén nem elhanyagolható a város jégkorong sportja, a Sapa Fehérvár AV19 tizenegyszeres magyar bajnok. Az első vidéki csapat, amely megszerezte a magyar bajnoki címet. A Volán első csapata a 2007/2008-as idénytől kezdve az osztrák bajnokságban (Erste Bank Eishockey Liga - EBEL) szerepel.

Amennyiben kedvet kaptál városunkhoz, javaslom böngéssz tovább az Interneten, mert sok izgalmas dologra lelsz, majd látogass el hozzánk J